Áraink

Jelenleg számlázó rendszerünk és ahhoz kapcsolódó modulok online módon, SaaS konstrukcióban elérhetőek. Minden ügyfelünk kap egy egyedi elérést (webcímet), egy saját adatbázissal, amelyben dolgozni tud, ügyfél oldalon nincs szükség telepítésre, csak egy webböngészőre (Firefox, Chrome, stb.). 

Jelenlegi árak irányadó árak, támogatás nélkül értendőek.

Számlázó program ára (alap modulok)

A alaprendszer lehetővé teszi felhasználók, felhasználói csoportok és jogosultságaik kezelését, tartalmazza az országok, megyék, irányítószámok, devizanemek, nyelvek adatbázisát. A számla modul a kimenő számlák elkészítéséhez szükséges felületet, illetve ehhez szükséges partner törzs, termék és szolgáltazás törzs és egyéb kiegészítő törzsadatok beviteléhez szükséges felületeket tartalmazza. Kimenő számlák összesítő jelentésére szolgáló felületet is megtalálunk. Vevői előfizezések adatbázist is tartalmaz, amely segítségével rendszeres időközönként elkészítendő (pl. havi, negyedéves, éves előfizetési szolgáltatások) kiszámlázását lehet meggyorsíteni. Emellett emailes előfizetés meghosszabbítás visszajelzés is beállítható.

Előfizetés 1 évre:
15.000,- Ft + áfa / év / cég

További modulok ára

Költségszámla (bejövő számla) modul

Bejövő számláink lekönyvelését teszi lehetővé, nyomon követhetjük a kiegyenlítéseket és jelentés készíthetünk a költségeinkről.

Előfizetés 1 évre:
7.500,- Ft + áfa / év

Költségszámla és raktár modul

A költségszámla modullal és a számla modullal együttesen lehetővé teszi tetszőleges számba létrehozott raktárakban történő be- és kivételezést, amely a berögzített be- és kimenő számlák lezárásakor mozgatják a raktárat. Kimenő számlák esetén lehetőség van utólagos kivételezésre is. A raktármozgás bizonylattal a saját raktárak között helyezhetönk át termékeket, valamint raktár selejtező bizonylattal selejtezhetünk a raktárkészletből.

Előfizetés 1 évre:
15.000,- Ft + áfa / év

UNAS modul

Egy vagy több UNAS webáruházban beérkező megrendelések betöltése bejövő rendelésekbe, vagy közvetlen a kimenő számlák és díjbekérők adatbázisba. Tömeges terméktörzs (név, ár, cikkszám) szinkronizáció.

Előfizetés 1 évre:
15.000,- Ft + áfa / év

Rendelés modul

A bejövő és kimenő rendelések kezelése, rögzítése, állapotuk követése. Lehetővé teszi már a raktár befoglalását rendeléskor, szükség esetén árajánlat, rendelés, szállítólevél nyomtatását, illetve a rendelés lezárásakor legenerálja a megfelelő kimenő vagy bejövő számlát.

Előfizetés 1 évre:
15.000,- Ft + áfa / év